Mobil + Desktop + Data = Konverteringer!

ThumbAd tilbyr fra 2015 Display annonsering på Desktop i tillegg til Mobil og Tablet. Bakgrunnen til dette er gjennomgående svært gode cases på mobil/tablet gjennom hele 2014. Flere kunder har etterspurt Display annonsering også for Desktop, både for å forenkle sitt mediekjøp, men også for å få en mer helhetlig tracking på sine aktiviteter. 

 

ThumbAd har de siste 2 årene spesialisert seg på databeriket annonsering på mobil. ThumbAd har frem til nå ført grundig dokumentasjon på kundens bevegelser frem til klikk. Nå vil selskapet altså i større grad tilby sine kunder bedre og dypere analyser med bl.a. å tracke konverteringer på alle enheter. Kundene vil dessuten få gleden av dypere forecasting før kampanje start, der selskapet kan beregne antall visninger og unike brukere innenfor bestemte målgrupper.
2015 har fått en pangstart både med tanke på nye kunder, men også med betydelige oppgraderinger i plattformen vår, ifølge Henning Feltstykket. Dette vil åpne for bedre muligheter for annonsørene å treffe sitt drømmepublikum, i tillegg til å vårt meget sterke dekningsprodukt for å nå bredt ut. Etter 4 års fartstid fra et publisistperspektiv er det rett og slett fasinerende å se de mulighetene databeriket annonsering gir! 
Selskapet har allerede levert de første aktivitetene i 2015, og ser svært gode resultater både på treff i målgruppe, brukerinvolvering og nå også konverteringer. Hypotesen om at mobil ofte benyttes til orientering, og desktop til konvertering er snart verifisert.
Når vi ser at 1 av 10 som klikker på bannerannonser ender opp med å registrere seg som kunde, gjøres det helt klart noe riktig, sier Tor Olav Haugen. Vi har knukket noen koder nå, det har ikke vært bare lett, fortsetter han. Det er ekstremt viktig å være helt tydelig på hva vi leverer, og ikke leverer i et økosystem som har blitt mer komplekst og glir inn i hverandre. 

About ThumbAd.com

Simply better digital advertising by Cross-device!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: