ThumbAd først ut med Cross-device

Torsdag 1. oktober 2015 lanserte ThumbAd som første selskap i Norge Cross-device  – en «Game Changer» for digital annonsering!

Ved å integrere med verdens ledende selskaper innenfor Cross-device har våre kunder nå muligheten til å frekvensstyre på brukernivå, og ikke på enhetsnivå som er normen i markedet. Den klassiske digitale mediemiksen hvor man allokerer en prosentandel av budsjettet på desktop, tablet, mobil og video er nå forbi. Med ThumbAds unike teknologi starter en ny æra, der vi kan  følge brukerne på tvers av enhetene og vi kan se hvordan de ulike kanalene bidrar til konverteringer og andre KPI´er.

ThumbAd_Cross-device

Dagens nettbrukere tenker ikke i siloer, men det gjør markedsførerne fordi muligheten til å treffe den samme brukeren på tvers av alle dens enheter ikke har vært mulig uten at man har innloggingsinformasjon fra alle brukerens enheter.

Siden ThumbAd følger brukeren uavhengig av hvilken plattform de er på, så kan vi nå og bruke retargeting på tvers av kanalene. Det vil si at hvis en bruker kommer inn på hjemmesiden deres via mobilen, så kan man effektivt Retargete den samme brukeren på desktop og/eller tablet. I tillegg kan vi og frekvensstyre på tvers av devices og plattformer, slik at brukerene ikke blir teppebombet med de samme annonsene dagen igjennom. Dette gir høyere effekt og bedre konverteringer, samtidig som kundene får mer igjen for hver annonsekrone brukt.

Dette er hva Cross-device betyr for deg
  1. Du kan nå gjøre Retargeting på brukernivå, uavhengig av enhet! Dette skiller seg fullstendig fra dagens metode som er silobasert. I dag leveres Retargeting enkeltvis på brukernes forskjellige enheter hhv Desktop, Mobil & Tablet med frekvenskontroll per enhet. ThumbAd følger brukeren og kan derfor nå tilby retargeting på tvers av enhetene, men mot den samme brukeren.
  2. Du kan nå øke sannsynligheten for å nå riktig bruker i ditt idelle kundesegment med 2,6 ganger høyere sannsynlighet sammenlignet med tidligere – noe som er revolusjonerende!
  3. Cross-device effektiviserer dekning og optimaliserer frekvens noe som gir deg mer kontroll over visningene.
  4. Du kan nå frekvens-styre annonseringen på brukernivå på tvers av alle enhetene for Display, Mobil og Video!

Cross-device er banebrytende! 90% av brukerne i dag, bruker flere enheter til å fullføre en oppgave i løpet av en dag, vi kan nå treffe samme brukeren på deres forskjellige enheter. Studier viser at det trengs 76% færre visningseksponeringer for å drive konverteringer når brukeren har fått reklame budskapet på 3 enheter. Hvis man treffer brukeren på 2 enheter er tallet 55%.

I sum effektiviserer altså dette annonseringen betydelig både i forhold til kostnader vs effekt. Med Cross-device øker sannsynligheten betydelig for at dine KPI´er oppnås. ThumbAd er i leveranse med cross device. Annonsørene ser en kraftig forbedring i resultatene, bokstavelig talt over natten!

For mer informasjon ta kontakt med Daglig leder Tor Olav Haugen på tlf 992 29 290 eller på epost torolav@thumbad.com eller Kommersiell Leder Henning Feltstykket på 456 15 766 eller epost henning@thumbad.com

Tags: ,

About ThumbAd.com

Simply better digital advertising by Cross-device!

Trackbacks / Pingbacks

  1. Cross-device signifikant for Mobil-performance! | ©ThumbAd.com - October 14, 2015

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: